Soc Isabel Erill Psicòloga Humanista Integradora col·legiada 19039

Realitzo psicoteràpia individual per a joves, adults, teràpia de parella i psicoteràpia de grup.

Entenc el procés terapèutic com un acompanyament, per tal de facilitar a la persona les eines i els recursos per afrontar les adversitats que es presenten en forma de dubtes, pors, ansietat, depressions, relacions insatisfactòries, inseguretat… per a prendre decisions vitals

Entenc la psicoteràpia com un espai que ofereix seguretat, per a contactar amb el que sents, el que necessites per entendre’t i expressar-ho. La psicoteràpia que realitzo, és un procés en el que treballem conjuntament la psicoterapeuta i la persona o parella, tant a nivell corporal com psicològic, és a dir: unint la paraula amb les  sensacions corporals, que ens acostaran a les  emocions i els pensaments que les acompanyen, per tal de desbloquejar o desemmascarar creences limitants i patrons de comportaments adquirits en la nostre trajectòria vital que ens desequilibren i ens fan sentir una insatisfacció vital o un buit intern.

L’objectiu és acompanyar-te en el procés de cercar noves formes de relacionar-te amb tu i amb els altres que et siguin favorables i et facin sentir que tu ets responsable i protagonista principal de la teva vida.

Em defineixo com a Psicòloga Humanista Integradora , on em sento molt còmoda i segura donant eines per anar integrant experiencialment aquesta idea:

 “No tenim un cos, sinó que som un cos” Alexander Lowen

Les  meves darreres formacions en EMDR  ( Desensibilización y Reprocesamiento por los Movimientos Oculares, para el tratamiento del Trauma i Fóbias) i amb“Psicoteràpia Sensoriomotriu del trauma”, m’han donat més eines per explorar els esdeveniments traumàtics i les fòbies que provoquen en les activitats de la vida quotidiana. I, sobretot per ajudar a investigar sobre com i què és el que ens genera ansietat, per tal de poder afrontar i reduir la simptomatologia ansiosa.

Així mateix els problemes de desenvolupament en el vincle que tota persona hem patit d’ençà el nostre naixement i han quedat incorporats en la nostre memòria corporal i ens provoquen tendències i reaccions automatitzades , les tractem des de l’exploració de la paraula en consciència plena i de la resposta corporal incorporada.

Aplico tècniques corporals de la gestalt, bioenergètica, mindfulness, focusing…que ajuden a la persona a contactar amb l’ara i aquí des de la consciència plena, és a dir, a viure el moment present amb tots els sentits, per tal de fer front a l’ansietat i els pensaments recurrents. De Rogers poso en pràctica l’acceptació incondicional, sense jutjar a l’altre , amb empatia i congruència. El constructivisme ens ajuda a cercar la narrativa que farà prendre consciència de com la realitat personal ( creences , valors, conductes automatitzades…) van sempre de la mà amb el context sociocultural on s’insereix la nostre  societat. La psicologia cognitiva  ofereix eines concretes que convertim en pautes per treballar en el dia a dia de la persona i o parella .  La psicologia sistèmica ens apropa a tenir present tot el sistema familiar . Som éssers socials i creixem i aprenem amb les interrelacions amb els altres significatius.

Soc una dona entusiasta i optimista que segueixo formant-me i aprenent cada dia de tot i tothom. En la relació terapèutica la clienta o client ( no m’agrada dir pacients, perquè no considero persones malaltes) , és l’expert de la seva vida, la meva feina serà facilitar-te el que puguis viure-la amb més  confiança i seguretat.

Comparteix:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone