IMG_20160517_180842

Psicoterapeuta especialitzada en un enfocament corporal.

Psicòloga col·legiada nº 19039.

 • Formada en Psicoteràpia Sensoriomotriz pel tractament del trauma.
 • Psicoteràpia Sensoriomotriu pel tractament del vincle.
 • Formada en EMDR ( Desensibilización y Reprocesamiento por los MOvimientos Oculares, para el tratamiento del Trauma i Fóbias)
 • Formada en Mindfulness o consciència plena.
 • Psicoteràpia individual i de grup d’orientació Centrada en la persona de Carl Rogers
 • Especialista en Gestalt
 • Psicoterapeuta corporal: focusing, diafreoteràpia,, bioenergètica.
 • Terapeuta de grup psicodinàmica
 • Terapeuta de parella.
 • Mediadora familiar.
 • Formadora de Ioga.
 • Professora de Ioga especialitzada en adults i tercera edat.
 • Formada en massatge terapèutic.
 • Formada en Tècniques d’ Educació Emocional.

Em defineixo com a Psicòloga Humanista Integradora , on em sento molt còmoda i segura donant eines per anar integrant experiencialment aquesta idea:

No tenim un cos, sinó que som un cos

Alexander Lowen

 

Realitzo psicoteràpia individual per a joves, adults, teràpia de parella, mediació familiar i psicoteràpia de grup.

Entenc el procés terapèutic com un acompanyament, per tal de facilitar a la persona les eines i els recursos per afrontar les adversitats que es presenten en forma de dubtes, pors, ansietat, depressions, relacions insatisfactòries, inseguretat… per a prendre decisions vitals

Entenc la psicoteràpia com un espai que ofereix seguretat, per a contactar amb el que sents, el que necessites per entendre’t i expressar-ho. La psicoteràpia que realitzo, és un procés en el que treballem conjuntament la psicoterapeuta i la persona , tant a nivell corporal com psicològic, és a dir: unint la paraula amb les  sensacions corporals, que ens acostaran a les  emocions i els pensaments que les acompanyen, per tal de desbloquejar o desemmascarar creences limitants i patrons de comportaments adquirits en la nostre trajectòria vital que ens desequilibren i ens fan sentir una insatisfacció vital o un buit intern.

L’objectiu és acompanyar-te en el procés de cercar noves formes de relacionar-te amb tu i amb els altres que et siguin favorables i et facin sentir que tu ets responsable i protagonista principal de la teva vida. Cercant la teva pròpia essència

“Las emociones, cuando se integran con la razón, nos hacen más sabios”

 Leslie S. Greenberg

Aplico tècniques corporals de la gestalt, bioenergètica, mindfulness, focusing…que ajuden a la persona a contactar amb l’ara i aquí, a viure el moment present amb tots els sentits, per tal de fer front a l’ansietat i els pensaments recurrents. De Rogers poso en pràctica l’acceptació incondicional, sense jutjar a l’altre , amb empatia i congruència. El constructivisme ens ajuda a cercar la narrativa que farà prendre consciència de com la realitat personal ( creences , valors, conductes automatitzades…) van sempre de la mà amb el context sociocultural on s’insereix la nostre societat. La psicologia cognitiva ofereix eines concretes que convertim en pautes per treballar en el dia a dia de la persona i o parella .  La psicologia sistèmica ens apropa a tenir present tot el sistema familiar . Som éssers socials i creixem i aprenem amb les interrelacions amb els altres significatius.

Treballo els traumes, l’ansietat, les fòbies, els trastorns desadaptatius en que ens trobem en moments de canvis estresants que esdevenen en el  fet de viure…Com deia, en situacions angoixants les tècniques de EMDR integrada amb la Psicoteràpia Sensoriomotriu,  ens ajuda a investigar sobre la memòria corporal/somàtica i anant a l’arrel d’on va començar a instaurar-se la creença negativa i l’emoció invalidant que provoquen sensacions físiques desagradables .

Soc una dona entusiasta i optimista que segueixo formant-me i aprenent cada dia de tot i tothom. En la relació terapèutica la clienta o client ( no m’agrada dir pacients, perquè no considero persones malaltes) , és l’expert de la seva vida, la meva feina serà facilitar-te el que puguis viure-la amb més confiança i seguretat.

La curiosa paradoja es que cuando me acepto tal como soy, entonces, puedo cambiar
Carl Rogers

 

Si voleu veure el curriculum complert

Comparteix:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone